Bizimle
işinizi
güçlendirin.

Yüzlerce marka, koordineli büyüme için bize güveniyor.

Şimdi kaydolun Bizimle irtibat kurun

Kredi kartı yok, 14 gün ücretsiz deneyin.

Çıkış yap
Tüm işinize güç katın.
Satışlarınızı artırmak için, pazarlama ve satış ekiplerinizi koordine etmenizi sağlıyoruz. Müşteri deneyimini geliştirmek, verimliliği artırmak ve iletmenize bir stratejik yol haritası oluşturmak için gereken tüm araçları tek yazılımda topladık.

Makaleler

İşletme Nedir?

Kurumsal, çeşitli tanımları olan bir terimdir. Bazen “girişim” kelimesi herhangi bir işletmeyi, projeyi veya girişimi ifade etmek için...

2024-01-13 — 15 DAKİKALIK OKUMA

CRM Nedir? CRM Yazılım Türleri, Faydaları ve Özelliklerine İlişkin Kılavuz

Müşteri tabanınız küçük olduğunda müşterilerinizle kişisel ilişkiler kurmak kolaydır. Hedeflerini, satın alma geçmişlerini ve belki de gıda alerjileri veya tatil ...

2024-01-10 — 13 DAKİKALIK OKUMA

7 Basit Adımda Nasıl Girişimci Olunur?

Kendi İşinizi Kurma Rehberi "Kendi işinin patronu olmak birçok insanın en büyük hayalidir. Birçok kişi girişimci olmanın getirdiği yaratıcı kontrolü, es...

2024-01-09 — 15 DAKİKALIK OKUMA

Sık Sorulan Sorular

Ürünlerinizi ücretsiz olarak deneyebilir miyim? +
Evet, size uygun bir zamanda bir web konferansı aracılığıyla yazılımlarımızı göstermekten mutluluk duyarız. Demo bir saatlik bir oturumdur. Kişisel seansınızı planlamak için lütfen [email protected] ile iletişime geçin.
Verilerim güvende mi? +
Verilerinizi güvende ve emniyette tutma konusunda hararetliyiz. Tesislerimiz, video izleme, biyometrik erişim ve gelişmiş yangın, sel ve hırsızlık izleme sistemleri ile 7/24/365 sık güvenlik özelliklerine sahiptir. Ağ güvenlik sistemimiz, en yeni şifreleme ve saldırı tespit ve önleme teknolojilerini kullanır.
Diğer yazılımlara entegrasyon olur mu? +
ÖZGÜRKOD, her büyklükteki işletme için çözmlere sahiptir. Bağlantılı araçlarımız, geleceğe odaklı, bağlantılı araçlarla ölçeklendirilecek şekilde tasarlanmıştır. Gelişmiş, müşteri dostu deneyimler, daha derin veriler ve daha iyi müşteri ilikileri oluşturmaya yardımcı olur. Ve açık platformumuz, önceden oluşturulmuş entegrasyonlara bağlanabileceğiniz veya API'lerimizle kendi entegrasyonlarınızı oluşturabileceğiniz anlamına gelir. ÖZGÜRKOD'un daha büyük, daha karmaşık işletmelerle nasıl çalıştığını öğrenin.
Sözleşmeleriniz ne kadar sürüyor? +
ÖZGÜRKOD, kullandıkça öde hizmetidir (aylık veya yıllık). Bu, uzun vadeli sözleşmeler olmadığı anlamına gelir. Hesabınıza giriş yaparak istediğiniz zaman hesabınızı yükseltmeyi, düşürmeyi veya iptal etmeyi seçebilirsiniz.
Para iade garantisine ne dersiniz? +
Ürün veya hizmetimizden memnun değilseniz, istediğiniz zaman aboneliğinizi iptal edin ve satın alma tutarınızın tamamnı iade edeceğiz. Daha fazla bilgi için, geri ödeme politikamızın tamamını buradan okuyun.
Deneme sürem sona erdikten sonra ne olur? +
3 günlük deneme süreniz sona erdikten sonra, deneme hesabınızı kalıcı bir hesaba dönüştürmek için bir abonelik satın almanız gerekecektir. Ücretsiz deneme sırasında uygulanan tüm verileriniz, özelleştirmeleriniz ve gelişmiş özellikleriniz bozulmadan kalacaktır. Deneme süreniz sona erdikten sonra ÖZGÜRKOD'a abone olmamayı seçerseniz hesabınız askıya alınır. ÖZGÜRKOD hesabınızı ücretli plana yükselterek istediğiniz zaman yeniden etkinleştirebilirsiniz ve ÖZGÜRKOD hesabınızda yapılandırdığınız tüm özelleştirmeler korunur.
veya OTURUM AÇ

Ücretsiz denemeye başlayın

Kredi kartı gerekmez.

Hesabını oluştur

Bir hesap oluşturarak Hizmet Şartlarımızı kabul etmiş
ve Gizlilik Politikasını okuyup anlamış olursunuz.

veya HESAP OLUŞTUR

Oturum aç

Giriş yap

Google'a tabi reCAPTCHA ile Güvenli Giriş
Hizmet Şartları & Gizlilik Politikası.